Onze spreekuren

Onze spreekuren

Ons instituut wordt geconfronteert met een ongekend hoog aantal aanmeldingen.

Wij concluderen dat de nieuwe afsprakenregeling „vier weken van te voren aanmelden“ niet functioneert. U kunt zich toekomstig weer zoals gewoonlijk telefonisch, per mail of via het aanmeldeformulier op onze wesbsite aanmelden.

 Voor dringende zaken kunt u ons hoofdkantoor in Wiesbaden bellen onder het nummer 0049 611 531 90 95 of een email sturen naar nl@mullersoehne.com. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om ervoor te zorgen dat wij u, ondanks de huidige moeilijke omstandigheden, kunnen verzorgen met een nieuw oogprothese. 

LET OP:  Tot nader order zullen de spreekuren Arnhem, Maastricht, Groningen en Rotterdam in ons instituut in Bussum plaatsvinden.  

Tijdens uw bezoek verzoeken wij u vriendelijk maar dringend zich te houden aan onze hygiënemaatregelen (FFP2 mondkapje).
Hartelijk dank voor uw begrip!

Onze spreekuren: Onze ocularisten ontvangen ieder jaar patiënten in zo’n 60 plaatsen in 8 Europese landen.

In Nederland, Duitsland en Zweden hebben wij het hele jaar door vaste spreekuren. Daarnaast reizen wij naar ziekenhuizen en oogklinieken om protheses aan te meten bij patiënten.

Wij publiceren onze spreekuren voor het resp. land elk jaar, zodat onze patiënten hun bezoek aan ons kunnen plannen. Het reisschema wordt in de maand december gepubliceerd voor alle landen, behalve voor Noorwegen en Finland die vaste spreekuren hebben in de maanden mei en juli en Denemarken dat vaste spreekuren heeft in juni.