Onze spreekuren

Onze spreekuren

 

Omdat actueel het Robert Koch Institut (RKI), het Duitse RIVM, vrijwel heel Nederland tot risicogebied  heeft verklaard , hebben we besloten onze spreekuren in Bussum en Maastricht  in october  en Rotterdam in november te annuleren. 

In deze onzekere tijden vragen wij u vriendelijk in 2021 weer een afspraak te maken. U ontvangt ons nieuwe spreekurenoverzicht binnen 6-8 weken.  

U kunt ook een goed passend oog, zorgvuldig verpakt met een begeleidend schrijven, aan ons Instituut in Wiesbaden sturen. F.Ad. Müller Söhne GmbH & Co KG - Taunusstrasse 44  - 65183 Wiesbaden - Duitsland. Deze prothese kunnen wij dan namaken. Beide ogen sturen wij met de post weer aan u terug.

Voor dringende gevallen kunt u een afspraak in Duitsland maken. Belt u hiervoor 0049-611-524864. 

Voor een afspraak in Duitsland moet u een negatieve COVID-19 test kunnen tonen die niet langer dan 48 uur eerder is afgenomen!

Wij verzoeken u de actuele situatie rondom het coronavirus in de gaten te houden.

 

Onze ocularisten ontvangen ieder jaar patiënten in zo’n 60 plaatsen in 8 Europese landen.

In Nederland, Duitsland en Zweden hebben wij het hele jaar door vaste spreekuren. Daarnaast reizen wij naar ziekenhuizen en oogklinieken om protheses aan te meten bij patiënten.

Wij publiceren onze spreekuren voor het resp. land elk jaar, zodat onze patiënten hun bezoek aan ons kunnen plannen. Het reisschema wordt in de maand december gepubliceerd voor alle landen, behalve voor Noorwegen en Finland die vaste spreekuren hebben in de maanden mei en juli en Denemarken dat vaste spreekuren heeft in juni.